De siste ukene har jeg jobbet mye i produksjon. For det meste har jeg jobbet på linja, men jeg har også fått prøve meg på å lage deiger og hjelpe de ansvarlige som jobber på linja. Det går ut på å lage deiger, bruke maskiner til hjelp for å hente opp mel, egg, olje osv. Vi må også passe på at alt av maskiner er riktig innstilt før vi starter opp. Dette har jeg vært med på en gang, men jeg har vært med på å bytte produkt og da hender det at vi må gjøre om på noen innstillinger på steketid og temperatur og hva som skal oppi deigene og mengde.
Etter disse ukene har jeg blitt mye tryggere på å lage deiger, men det er ikke alle deiger jeg har laget, så er bare noen spesielle deiger som 100g muffins jeg klarer å lage.
Under hele produksjon følger vi et HACCP-skjema. Her krysser vi av for hver ingrediens vi fyller og skriver inn tidspunktet vi ble ferdige. Det står også hva slags kopper og enkelte kommentarer hvis noe skal bli laget spesielt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar