Denne uken skulle jeg fortsette å jobbe på “bakeriet”. Det tar tid å bli godt kjent med alle arbeidsoppgavene, så for det meste av tiden prøver jeg å følge med og observere hva de andre gjør. Jeg har stått og passet på at muffinsformene ligger riktig i beholderne, men jeg har også vært med på å vaske utstyret etter bruk og ved skifting av utstyr. For å få vasket dette ordentlig må vi også demontere noen deler på maskinene, noe jeg fikk være med å delta i. Dette må jo da monteres på igjen, og eventuelt skifte noen deler, for at alt skal være klart til neste produksjonsrunde.
Kvalitetskontoløren på Millba hadde en framvisning ang. HMS på torsdag. Det meste er sunn fornuft, men likevel er det fort gjort å glemme seg. Det er mange ting å ta hensyn til i og med at det er en bedrift som driver med matproduksjon, så det er ganske strenge krav til hygiene med tanke på kvaliteten på det vi produserer. Vi fikk også utlevert et hefte som vi skulle lese ang. HMS. Etterpå fikk vi en rundtur og ble vist alle nødutganger tilfelle en brann eller noe liknende skulle skje.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar